AXA Belgium innoveert en past zich aan nieuwe woontrends aan

Tiny house, containerwoning, joert,… AXA biedt dezelfde dekkingen als voor een klassieke woning

Alternatieve woonvormen winnen aan populariteit in ons land. Sommigen kiezen ervoor om anders, spaarzamer en milieuvriendelijker te gaan leven. AXA speelt in op deze nieuwe trends en biedt een specifieke woonverzekering aan voor woonvormen zoals een tiny house, stacaravan, containerwoning, joert of houten chalet…

Ongeacht of de verzekerde de woning gekocht heeft of zelf gebouwd, biedt AXA dezelfde dekkingen aan als voor een ‘klassieke’ woning, of het nu de hoofd- of tweede verblijfplaats betreft. Bovendien is deze verzekering:

  • Flexibel en moduleerbaar: de verzekerde kan kiezen voor een dekking van de essentiële behoeften of voor een volledige bescherming.
  • Personaliseerbaar: de verzekerde stelt de verzekering à la carte samen bij zijn of haar ​ verzekeringsmakelaar. Hij of zij heeft de keuze uit verschillende opties: tuin, zwembad (inclusief hot tubs), diefstal, business (zelfstandige activiteit in huis), rechtsbijstand, ...
  • Mobiel: Een tweede risicoadres in België en de directe verplaatsing ervan zijn gedekt (indien voorafgaande mededeling van het tweede adres aan de maatschappij).

Ook diefstal van tiny house gedekt!

Voor een volledig ingerichte Tiny House kost al snel 30 000 tot 60 000 euro of zelfs meer. Mits aan enkele preventiemaatregelen1 is voldaan, is diefstal van de stacaravan of tiny house opgenomen in de basisdekking van de Comfort Thuis Flex-verzekering van AXA.

Bij AXA dragen wij milieubescherming hoog in het vaandel. Daarom ondersteunen wij levensstijlkeuzes die hier ook aan bijdragen. Benieuwd? Ga snel een kijkje nemen op axa.be!


1 Zoals verankering in de grond, wielen van de aanhangwagen verwijderd, antidiefstalsysteem op de aanhangwagen, wielklem, of inrichting van het goed rondom het gebouw.

 

 

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel