Benoemingen bij AXA Belgium

Benoeming Serge Martin tot Head of Life AXA Belgium

Over Serge Martin

Serge Martin (43) is momenteel Deputy Chief Financial Officer van AXA Belgium. Deze Master in Actuariële Wetenschappen en Verzekeringen (KUL) en Master in Economics (Universitaire Faciliteiten Sint-Ignatius Antwerpen), startte zijn carrière in de Leven activiteiten bij Mercator en Noordstar. Na passages bij KPMG, PwC en Insurope vervoegde Serge AXA Belgium in 2013 als Chief Risk Officer. In 2015 werd hij Deputy CFO. Serge is full member van het Instituut van Actuarissen in België.

Jef Van In, CEO van AXA Belgium

“Met AXA Belgium evolueert ons levensverzekeringsbedrijf naar een echte Pension & Protection Company dat een antwoord biedt aan de bezorgdheden van onze klanten voor hun pensioen en gezondheid. Serge zijn ervaring en know-how zullen belangrijke troeven zijn bij het verder uitrollen van deze ambitieuze strategie. Ik ben dus heel blij om hem aan boord te hebben.”     

Serge Martin

“Ik ben dankbaar voor de uitdaging die AXA Belgium mij heeft aangeboden. Levensverzekeringen zijn altijd een rode leidraad geweest doorheen mijn loopbaan en ik ben dan ook uitermate verheugd met mijn benoeming als Head of Life. Ik kijk er naar uit om de mensen op het terrein te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samen met hen de toekomst en de strategie van de Levenactiviteiten ten volle vorm te geven.”

Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel