AXA in Belgium partner van TEDxGhent

​AXA in Belgium partner van TEDxGhent

Brussel, 28 mei 2014 - AXA in Belgium wordt partner van TEDxGhent. Dit partnerschap past in AXA zijn strategie om innovatieve ideeën en creatieve projecten een forum te bieden. In België is AXA trouwens de eerste verzekeraar die een samenwerking aangaat met TEDx.

 

TED staat voor Technology, Entertainment en Design. Het is een vierdaagse conferentie die sinds 1984 jaarlijks wordt gehouden in Californië en nu via lokale TED-events overal ter wereld plaatsvindt. Op een TED-conferentie worden sprekers uitgenodigd om in maximaal 18 minuten een presentatie te geven over hun gebied van expertise zoals wetenschap of technologie. TED is een echte trend geworden, zeker sinds de organisatie van de zogenaamde TEDx-conferenties sinds 2009. TEDx-conferenties zijn ééndaagse conferenties die lokaal georganiseerd worden volgens de huisstijl van TED, zoals TEDxGhent.

Naast AXA Belgium zijn ook de Universiteit Gent en Mediahuis partners van de organisatie. “Een partnership aangaan met TEDxGhent past in AXA in Belgium zijn strategie om innovatieve ideeën en creatieve projecten een forum te bieden. Innovatie en creativiteit moeten we ondersteunen. Initiatieven die duizenden gouden ideeën van sprekers over de ganse wereld dichter bij de mensen brengt, kunnen wij enkel toejuichen”, aldus Chief Marketing Officer, Elie Hennau. “Het accent bij TEDxGhent ligt bij maatschappelijke innovatie en de organisatie is  zeer gecharmeerd door het vernieuwend onderzoekswerk dat wordt verricht door ons eigen AXA Research Fund in de domeinen van  klimaatrisico’s en ‘Langer Leven. Een inhoudelijke match was er dus al’.“ vult Chief Communication Officer, Laurent Winnock aan.

TEDxGhent vindt plaats op 7 juni. Het programma van de editie 2014 vindt u via deze link: http://tedxghent.be/events/tedxghent-2014/

 

Voor meer informatie:

Persdienst AXA Belgium:
Valentine Vaquette
Woordvoerder
0477 549 735
[email protected]

 

***

AXA in België

Drie miljoen klanten, één op twee gezinnen, vertrouwen hun verzekeringen en bankzaken toe aan AXA. Om hen te bedienen, werkt AXA samen met 5.000 verzekeringsmakelaars, 920 bankagenten en meer dan 4.500 medewerkers. In 2012 realiseerde AXA Belgium een omzet van 4,1 miljard euro.

 

Contacteer ons
Valentine Vaquette Woordvoerder Life & ALM, AXA Belgium
Valentine Vaquette Woordvoerder Life & ALM, AXA Belgium
Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel