Laurent Winnock wordt de nieuwe Directeur Corporate Communication & Corporate Responsibility AXA Belgium.

Persbericht van 14 juni 2011

Laurent Winnock is vandaag Corporate Communication Manager bij verzekeraar Delta Lloyd Life, de functie die hij voorheen ook bij Swiss Life Belgium uitoefende. Tijdens die periode gaf hij vorm aan de communicatie bij twee overnames en bij de integratie van Delta Lloyd Life en ex-Swiss Life Belgium. Na zijn studies communicatiewetenschappen was Laurent woordvoerder van verschillende federale ministers.

Laurent Winnock is Vice-voorzitter van de Commissie Communicatie en Informatie van Assuralia, lid van het Executive Committee van Business & Society en Raad van Bestuurlid van de consumentenorganisatie het Verbruikersateljee. Hij is ook gastlector "Networking & Lobbying" aan de Hogeschool West-Vlaanderen. De 33-jarige Winnock volgt op 1 juli 2011 bij AXA Belgium Christine Vanormelingen op.

Isabelle Sonneville, Directeur Human Resources AXA Belgium: "Ik ben ervan overtuigd dat Laurent met zijn professionele bagage en dynamisme de geknipte persoon is om bij AXA Belgium verder bij te dragen aan de sterke bedrijfscultuur en het solide imago".

 

Voor meer informatie:

Persdienst van AXA in België
Benoît Lempkowicz: 02 678 68 05
[email protected]

 

 
Contacteer ons
Nick Orbaen Woordvoerder, AXA Belgium
Nick Orbaen Woordvoerder, AXA Belgium
Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel