AXA Belgium benoemt Isabelle Sonneville tot directeur Human Resources

Persbericht van 18 februari 2011

Vanaf 15 maart 2011 zal Isabelle Sonneville deel uitmaken van het Uitvoerend Comité van AXA in België als directeur Human Resources. Zij volgt Georges Anthoon op die, in akkoord met de directie van AXA in België, beslist heeft om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Isabelle Sonneville heeft op vlak van HR een grondige ervaring opgebouwd in België en het buitenland.

Na haar rechtenstudies aan de UCL en de VUB begon Isabelle haar loopbaan in 1994 als advocate bij Meritius, lid van de Vlaamse balie van Brussel,.In 2001 werd ze senior associate in het departement ‘Arbeidsrecht’ bij Landwell, advocatenkantoor van PricewaterhouseCoopers Belgium. Van 2004 tot 2008 nam Isabelle Sonneville de Human Resources van Swiss Life Belgium op zich. Ze droeg er ook bij tot de geslaagde fusie met Zelia, en later tot de verkoop van de Belgische entiteit aan de groep Delta Lloyd.

Sinds 2008 staat ze aan het hoofd van de Human Resources directie bij Swiss Life France Group, met een uitgesproken inzet om een constructieve dialoog te behouden met de vakbondsorganisaties en een bedrijfscultuur te ondersteunen gebaseerd op een open geest.

Emmanuel de Talhouët, CEO van AXA Belgium: “Ik ben zeer verheugd dat ik Isabelle Sonneville mag verwelkomen bij AXA. Ik ben ervan overtuigd dat haar degelijke ervaring in Human Resources zal bijdragen tot het welslagen van de toekomstige uitdagingen van onze onderneming.”

 

Voor meer informatie:

Persdienst van AXA in België
Valérie Nouille 02/678.73.46
[email protected]


 
Contacteer ons
Nick Orbaen Woordvoerder, AXA Belgium
Nick Orbaen Woordvoerder, AXA Belgium
Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel