Renovatieplannen? We helpen je graag!

Maandag 21 februari 2011 —

Persbericht van 21 februari 2011

Duurzaam bouwen, energiezuinige woningen,…we kunnen er niet meer omheen. In de (ver)bouwsector staan ecologie en energiebesparing trouwens meer dan ooit centraal. Een trend die kan rekenen op nogal wat overheidssteun, zowel op het vlak van subsidies als fiscaliteit, o.a. met de groene lening waarbij een overheidskorting van 1,5% van toepassing is voor 100% wettelijk erkende energiebesparende investeringen. Waarschijnlijk verdwijnt deze einde 2011.

Naar aanleiding van Batibouw, pakt AXA vanaf 21 februari 2011 uit met een bijzonder aanbod: de mogelijkheid om met een lening op afbetaling kredietbedragen vanaf 37.000,01 euro op 180 maanden terug te betalen in plaats van op de gebruikelijke 120 maanden.

Dit geldt voor zowel comfort thuis lening voor 100% gewone verbouwingen als voor leningen waarvan minstens 50% groene verbouwingen gecombineerd worden met gewone verbouwingen. Bovendien passen we voor deze gemengde leningen een lager tarief toe dan het gebruikelijke tarief voor gewone verbouwingen en dit geldt voor het volledige kredietbedrag.
Ook nieuw vanaf 21 februari is de verhoging van de maximumleeftijd van de kredietnemer op eindvervaldatum van de lening naar 75 jaar en dit voor alle leningen op afbetaling.

Voor meer informatie: http://www.axa.be/renovatielening/index.html

 

Voor meer informatie:

Persdienst van AXA in België
Benoît Lempkowicz : 02/678.68.05
press.axa@axa.be