AXA pakt uit met een driedubbel voordeel voor iedereen die een renovatie aan zijn woning wil financieren.

​Persbericht van 28 februari 2012

Ter gelegenheid van Batibouw wil AXA een boost geven aan iedereen die zijn woning wil renoveren. Wie op een groene manier wil renoveren, kan bij AXA terecht. Bovendien helpt AXA ook om het budget optimaal te beheren. 

Renoveren is een trend! AXA had dit al snel begrepen door 2011 uit te roepen tot "jaar van de renovatie". Een bijzonder succesvol initiatief, zo blijkt uit de populariteit van de immo-leningen. 

Ook dit jaar krijgt renovatie opnieuw een ereplaats bij AXA. Dit doen we door drie extra voordelen te bieden aan iedereen die hun woning wenst op te frissen.

  • Een voordelig tarief, zowel voor algemene als groene renovaties, indien ze gecombineerd worden in een [email protected]
  • De mogelijkheid om de terugbetaling over 15 jaar te spreiden vanaf 37.001 euro.
  • De vrije keuze van de eerste vervaldag om hun budgetbeheer te optimaliseren.

Met deze actie, hoopt AXA een sterke positie in te nemen op de markt van renovatieleningen en tegemoet te komen aan de wensen en noden van klanten via haar uitgebreid netwerk van makelaars en bankagenten.

Meer informatie

Persdienst van AXA Belgium
Benoît Lempkowicz, woordvoerder : 02/678.68.05
[email protected]


 

Contacteer ons
Nick Orbaen Woordvoerder, AXA Belgium
Nick Orbaen Woordvoerder, AXA Belgium
Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel