Christine Vanormelingen, directeur Communicatie en Corporate Responsability bij AXA Belgium, geeft haar carrière een nieuwe wending.

Dinsdag 5 april 2011 —

Persbericht van 5 april 2011

Na 11 jaar bij AXA Belgium aan het hoofd van de directie Communicatie & Verantwoord Ondernemen gaat Christine Vanormelingen op 1 juni aanstaande een nieuwe professionele uitdaging aan.

Christine startte in mei 2000 bij AXA Belgium meteen na de juridische fusie van Royale Belge met AXA en richtte de Interne Communicatiedienst op, met als hoofdopdracht alle personeelsleden zo goed mogelijk te integreren in de nieuwe bedrijfscultuur.

Nadien werd de Externe Communicatiedienst opgericht en de centrale persfunctie met woordvoerderschap ontwikkeld. Tegelijk werd ook de relatie met nieuwe externe stakeholders stevig uitgebouwd.

Sinds 17 januari neemt Christine de rol van Chief Corporate Responsibility officer op.

“Het Uitvoerend comité van AXA Belgium is Christine erkentelijk voor haar belangrijke bijdrage aan een sterke bedrijfscultuur en het ontwikkelen van een bedrijfsimago op nationaal niveau. Vandaag dienen deze duurzame bouwstenen als hefbomen voor de uitbouw van de nieuwe bedrijfsstrategie.”

Vanaf 1 mei aanstaande zal Sabine Van Depoele het woordvoerderschap voor AXA in België op zich nemen.

We informeren u zodra mogelijk over haar opvolger.

 

Voor meer informatie:

Persdienst van AXA in België
Benoît Lempkowicz: 02 678 68 05
press.axa@axa.be