Solidaire maatregelen in de strijd tegen Covid-19

Als verantwoordelijke verzekeraar is het onze missie om u te beschermen en te ondersteunen in moeilijke tijden. En vandaag staan we meer dan ooit klaar om u te helpen.

In de gezamenlijke strijd tegen Covid-19 heeft AXA een reeks solidaire maatregelen genomen om mensen, bedrijven en overheidsorganisaties te ondersteunen die onder deze crisis lijden.

Dit zijn enerzijds gemeenschappelijke maatregelen die door de hele verzekeringssector worden genomen, maar anderzijds ook specifieke maatregelen die door AXA Belgium worden genomen om uw beschermingsniveau tegen bepaalde risico’s in de huidige context te handhaven.

  • AXA biedt onder bepaalde voorwaarden tijdelijke uitbreidingen van de dekkingen aan om particuliere, professionele en publieke klanten te beschermen tegen risico’s eigen aan de coronacrisis. Het gaat onder meer om specifieke dekkingen voor telewerken, thuisbezorging, vrijwilligerswerk in rust- en verzorgingstehuizen en opvangcentra voor gehandicapten, de sluiting van technische controlecentra, enz.
    We nodigen u uit om contact op te nemen met uw makelaar voor meer details over de voorgestelde uitbreidingen in deze crisis.
  • AXA breidt haar medische consultatiedienst gratis uit door deze tijdelijk ter beschikking te stellen van alle Belgen die dit nodig hebben. Ingeval u moeilijk uw vaste huisdokter kan bereiken, dan kan u hier terecht om online een erkende arts te raadplegen. Ongeacht of u klant bent bij AXA, 7 dagen per week, van 9u tot 18. En dit zowel vanuit België als het buitenland. Raadpleeg de pagina ‘Doctors Online’ voor meer informatie.
  • AXA onderneemt, zoals alle verzekeraars in het land, actie om onder bepaalde voorwaarden, uw betalingsregime te versoepelen met behoud van uw dekkingen. Voor meer informatie kan u het persbericht van Assuralia lezen en indien nodig contact opnemen met uw makelaar.
     
  • LAR / The Legal village, het merk van AXA dat gespecialiseerd is in rechtsbijstand, sluit zich aan bij het initiatief van een team van advocaten onder de naam "covid19-support.legal" om particulieren en bedrijven gratis toegang te bieden tot een online bibliotheek van essentiële juridische documenten om de meest voorkomende situaties tijdens de Covid-19-crisis aan te pakken.

Samen zullen we dit gevecht overwinnen. Zorg goed voor jezelf en je naasten.

#Samentegenhetcoronavirus!

Contacteer ons
Chloé Tillieux Porte-parole, AXA Belgium (Insurance)
Chloé Tillieux Porte-parole, AXA Belgium (Insurance)
Over AXA Belgium

AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3200 makelaars en 3000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. In 2021 behaalde AXA Belgium een omzet van 3,5 miljard EUR en een bedrijfsresultaat van 243 miljoen EUR.

_ _ _

Cookie policy / Disclaimer / Juridische informatie

AXA Belgium
Troonplein 1
1000 Brussel